woensdag 10 april 2013

Lentiade 2013

Afgelopen weekend mocht Juffrouw Pollewop een heel weekend lang de bloemetjes buiten zetten op de Lentiade. We lieten ons niet tegenhouden door de koude Siberische wind en met ons thermo ondergoedje en dubbele wolle sokken reden we vrijdagmorgen in alle vroegte de kou tegemoet. Want, zo spreken wij uit ervaring, in het bos is het nog een aantal graden kouder dan in de stad! 

 Onze kraam schreeuwde om lente en gelukkig werd het ook een beetje lente op zaterdag, zowaar hadden we geen koude voetjes meer! 

 Van de buitenlucht word je hongerig. Maar goed dat er een pizzabakker op het terrein aanwezig was. Heeerlijke smulpizza's met groenvoer!

 Tussen de bedrijven door even een 'strike the pose' en jawel dat zijn sokken aan mijn voeten, puur en alleen om de kou te verdrijven want onder deze sokken zaten mijn schoenen... Maaike draagt hier mijn onderrok van de trouwerij. Van vrijdag t/m zondag bleven mensen haar aanspreken.. Van lentefee tot bloemenbruid, van levensechte pop tot 'hoor je bij het toneelgezelschap? 

Zondag werden we verrast door de geboorte van een heus lammetje! Wat een mooie afsluiter!2 opmerkingen:

  1. Jullie hebben daar de boel lekker opgefleurd zo te zien, een gezellige wagen hebben jullie :)
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pfjiew wat moeten jullie het koud gehad hebben inderdaad. Want het weer was maar weinig 'Lente' op de Lentiade!

    BeantwoordenVerwijderen