woensdag 22 augustus 2012

Masking tapeIedereen lijkt in de ban te zijn van masking tape! Bij de Hema waren ze binnen no time helemaal uitverkocht.. Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met dit crea plakbandje.. Aan de ene kant ben ik er helemaal weg van, wil ik ze allemaal hebben en vind ik de één nog leuker dan de ander. Aan de andere kant, eenmaal in mijn bezit heb ik geen idee wat ik er mee aan moet.. Graag hoor ik van jullie leuke ideeen! Want nu ze me in de winkel elke dag aanstaren is het weer lastig ze niet mee te nemen ;)
Kijk hier voor alle varianten masking tape van Juffrouw Pollewop

3 opmerkingen:

  1. Neem eens een kijkje op Pinterest en zoek daar op masking tape, daar vind je heel veel ideeeën! O, en...."mixed media" ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik heb dat precies zo, vind de tapes helemaal geweldig maar als ik dan een rolletje of 30 in mijn la heb liggen dan weet ik niet zo goed wat ik er nu ook alweer mee wilde... Ben er nu maar enveloppen mee aan het versieren. (staat wel heel leuk trouwens) En je kunt ook wat om een glazen fles doen, dan heb je een heel leuk vaasje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh wat grappig! Bedankt voor de ideeen ik ga ermee aan de slag.. Met het risico dat de tapejes uiteindelijk bij mij thuis belanden in plaats van in de winkel.. Maarja dat hoort er een beetje bij toch?

    BeantwoordenVerwijderen